Zelfstandige professionals als specialistische adviseurs

Inmiddels hebben wij in de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd waarmee wij continu in staat zijn om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Denk daarbij aan zowel zelfstandige professionals als specialistische adviseurs.

Daarbij vinden wij het erg belangrijk om ook maatschappelijk betrokken te zijn; inmiddels hebben wij onze naam aan diverse organisaties verbonden.

Met wie werken we

Behalve dat we ons eigen team inzetten bij klanten, werken wij ook regelmatig samen met zelfstandig professionals. Daarnaast weten de (grotere) accountantskantoren ons inmiddels ook te vinden, waardoor we hier ook veel mee samen werken.

Voor wie werken we

Wij werken eigenlijk MET klanten in plaats van VOOR klanten. Inmiddels zijn er meer dan 150 unieke (grotere) MKB klanten die van onze dienstverlening gebruik maken. Met elkaar komen we tot de gewenste uitkomst.

Sponsoring

Om ook zichtbaar maatschappelijk betrokken te zijn, sponsoren wij inmiddels zowel sportverenigingen als cultuurinstellingen. Daarnaast vinden wij het ook leuk om zichtbaar te zijn bij zowel klanten als bij evenementen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Neem contact op met Nicolette Kranenburg.

BK Financial Services B.V.

Maak kennis met BK Financial Services B.V.

Welkom bij BK Financial Services B.V.

BK Financial Services B.V. (‘BK’) is een samenwerking van ervaren en enthousiaste finance professionals. Die combinatie maakt dat BK een breed scala aan financiële diensten kan aanbieden. Van het opstellen van rapportages tot tijdelijke ondersteuning op het gebied van finance and control alsmede fiscale vraagstukken. 

Sinds de oprichting in 2018 heeft BK al aan meer dan 250 verschillende klanten hun diensten bewezen.