Culturele week Ooltgensplaat

“Je beleeft het in Ooltgensplaat”

Events Ooltgensplaat

Een kreet die menigeen de wenkbrauwen zal doen fronsen. Gelegen op het meest oostelijke puntje van het eiland Goeree-Overflakkee zou je niet snel vermoeden dat dit dorp ooit zou uitgroeien tot middelpunt van culturele activiteiten. Behoudens de spectaculaire viering van haar 500-jarig bestaan begin jaren tachtig in de vorige eeuw en de daaruit ontstane jaarmarkt ‘Oeltgendag’ is het op enkele kleinschalige evenementen na, de rust die er overheerst. 

 Het in 2012 oprichten van Stichting Events Ooltgensplaat was ‘t startschot van  een nieuwe ‘beleving’: een professioneel meerdaags cultureel evenement met bekende artiesten op een professioneel podium in Ooltgensplaat werd een feit. Natuurlijk was en is Ooltgensplaat als locatie elk jaar weer opnieuw een uitdaging. De afgelopen jaren is in bewezen dat een Culturele Week met voorstellingen voor alle leeftijden en doelgroepen  ook in een klein dorp met beperkte mogelijkheden succesvol kan zijn. Inmiddels trekt het evenement meer dan 2700 bezoekers.

BK Financial Services B.V.

Maak kennis met BK Financial Services B.V.

Welkom bij BK Financial Services B.V.

BK Financial Services B.V. (‘BK’) is een samenwerking van ervaren en enthousiaste finance professionals. Die combinatie maakt dat BK een breed scala aan financiële diensten kan aanbieden. Van het opstellen van rapportages tot tijdelijke ondersteuning op het gebied van finance and control alsmede fiscale vraagstukken. 

Sinds de oprichting in 2018 heeft BK al aan meer dan 250 verschillende klanten hun diensten bewezen.