Specialisten in het ondersteunen bij financiële projecten

Welke projecten doen wij nog meer?

Ook voor specifieke projecten zoals de integratie van overgenomen bedrijven, implementatie van complexe accounting richtlijnen (zoals IFRS 16, hedge documentatie, etc.), fiscale vraagstukken, implementatie van financiële systemen (ERP, consolidatie tools, etc.) en begeleiding bij herstructureringstrajecten kun je bij ons terecht.

Zoek je een financieel sparringpartner voor bijvoorbeeld het management in het kader van operationele en/of strategische beslissingen? Dan zullen wij, gezien onze jarenlange ervaring, ook van toegevoegde waarde zijn voor je.

En waar rijden wij zoal naar toe?

Wonend in zowel Zeeland als Noord-Brabant, kunnen de BK Toppers al een groot gebied van Zuidwest Nederland bereiken.

Maar ook langere afstanden schuwen we niet; een hotelovernachting is immers gauw geboekt. Op locatie aanwezig zijn is simpelweg erg prettig. Zowel voor het contact met elkaar als voor het goede gevoel; je 'proeft' de bedrijfscultuur veel beter.

Gaan wij dan ook naar Groningen of Friesland?

Dat is in de praktijk nog niet voorgekomen (Limburg & Noord-Holland overigens wel), maar als wij daar kunnen ondersteunen, zullen we dat zeker overwegen!

Hoe kunnen wij jou helpen bij het ondersteunen van financiële projecten?

Neem contact op met Arjan Kranenburg.

BK Financial Services B.V.

Maak kennis met BK Financial Services B.V.

Welkom bij BK Financial Services B.V.

BK Financial Services B.V. (‘BK’) is een samenwerking van ervaren en enthousiaste finance professionals. Die combinatie maakt dat BK een breed scala aan financiële diensten kan aanbieden. Van het opstellen van rapportages tot tijdelijke ondersteuning op het gebied van finance and control alsmede fiscale vraagstukken. 

Sinds de oprichting in 2018 heeft BK al aan meer dan 250 verschillende klanten hun diensten bewezen.