Wie is BK en wat doen wij

Missie

Wij zijn een ‘all-round’ financieel dienstverlener die MKB-klanten en grote(re) multinationals, voornamelijk in de regio’s Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland, ondersteunt op het gebied van finance & control. Via onze dienstenpagina staat meer over onze diensten en werkwijze. In onderstaande bedrijfsfilm is te zien hoe wij met ons team klanten helpen.

Locatie

Ons kantoor is gevestigd aan de Jacob Obrechtlaan te Bergen op Zoom in het kantorencomplex ‘Gemini II’. Deze locatie is uniek omwille van het feit dat:

- Bergen op Zoom centraal gelegen is en goed bereikbaar voor onze klanten in de regio’s Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland;

- Wij op deze manier de arbeidsmarkt kunnen aanspreken van zowel Zeeland als de regio’s Breda/Tilburg, Dordrecht en Rotterdam-Zuid;

Historie

Van oorsprong zit de kracht van BK hem in het ‘bedrijf na kwart over 5’ concept. Wij staan ook in de avonduren voor je klaar, zodat jij overdag de aandacht op het werk, de onderneming, of privéleven kunt richten. Door een mix van informeel (liever jij dan u) en formeel (kwaliteit, duidelijkheid, professionaliteit) zullen wij de spreekwoordelijke drempel zo laag mogelijk houden.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardige dienstverlener waarbij momenteel 5 interim professionals full time diensten leveren aan diverse opdrachtgevers. Om dit in goede banen te leiden, heeft BK eind 2019 het team uitgebreid met een Office Assistant en zijn wij sinds januari 2020 in Bergen op Zoom gevestigd.

Onze medewerkers

Stefan Bastiaanse

Oprichter/eigenaar

Arjan Kranenburg

Oprichter/eigenaar

Nicolette Kranenburg

Office Manager

Nino Sinnathamby

Manager Finance & Control

Tom de Ruyter

Financial Controller

Stephanie Franken

Assistent Financial Controller

Taoufik Oustat

Assistent Financial Controller

Dennis Lubbers

Assistent Financial Controller

Erol Yilmaz

Stagiair

Rick van Schilt

Assistent Financial Controller

Mirella Poorters

Assistent Financial Controller

Ook in dit top team werken? Kom dan ons team versterken

BK Financial Services B.V.

Maak kennis met BK Financial Services B.V.

Welkom bij BK Financial Services B.V.

BK Financial Services B.V. (‘BK’) is een samenwerking van ervaren en enthousiaste finance professionals. Die combinatie maakt dat BK een breed scala aan financiële diensten kan aanbieden. Van het opstellen van rapportages tot tijdelijke ondersteuning op het gebied van finance and control alsmede fiscale vraagstukken. 

Sinds de oprichting in 2018 heeft BK al aan meer dan 250 verschillende klanten hun diensten bewezen.