Wie is BK en wat doen wij

Missie

Wij zijn een ‘all-round’ financieel dienstverlener die MKB-klanten en grote(re) multinationals, voornamelijk in de regio’s Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland, ondersteunt op het gebied van finance & control. Dit bereiken wij door ons te focussen op onze kernwaarden en pijlers en op deze manier binnen nu en 3 jaar uit te groeien tot een kantoor met circa 10 medewerkers op alle ervaringsniveaus.

Visie

Onze visie is dat organisaties ons weten te bereiken voor het oplossen van hun financiële vraagstukken. Wij willen zichtbaar zijn en organisaties verder helpen in de kwaliteit van hun financiële verantwoordingen, optimalisatie van hun (bedrijfs-)processen en ondersteunen bij specifieke projecten. Dit bereiken wij door:

Ons kantoor op een geschikte locatie te vestigen;

De kernwaarden binnen ons kantoor te onderkennen en verder te optimaliseren;

3 pijlers te formuleren die de basis vormen voor onze dienstverlening;

Een waardevol netwerk te creëren;

De juiste collega’s aan te trekken (op de gebieden die de 3 pijlers ondersteunen en op alle ervaringsniveaus).

Locatie

Ons kantoor is gevestigd aan de Rijtuigweg te Bergen op Zoom in het kantorencomplex ‘Het Groot Arsenaal’. Deze locatie is uniek omwille van het feit dat:

- Bergen op Zoom centraal gelegen is en goed bereikbaar voor onze klanten in de regio’s Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland;

- Wij op deze manier de arbeidsmarkt kunnen aanspreken van zowel Zeeland als de regio’s Breda/Tilburg, Dordrecht en Rotterdam-Zuid;

- Het pand waarin wij gevestigd zijn een grote historische waarde heeft in Bergen op Zoom en bijdraagt aan de uitstraling van ons kantoor en werkomgeving voor onze medewerkers.

Kernwaarden

Wij vinden de volgende kernwaarden erg belangrijk om onze missie en visie te realiseren:

- Servicegericht zijn;

- Hoge kwaliteit van dienstverlening;

- Hoge mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen van onze collega’s;

- Goed zijn in het ontzorgen van klanten;

- Vertrouwen hebben en houden in zowel klanten als collega’s;

- Teamspirit;

- Diversiteit aan werkzaamheden en ervaringsniveaus;

- Het in staat zijn om een waardevol netwerk te creëren en onderhouden.

3 Pijlers

Wij richten ons op het gebied van financiële dienstverlening op de volgende pijlers:

1. Opstellen rapportages --> wij ontzorgen de klant op dit specifieke vakgebied en zorgen voor kwalitatief goede, en in overeenstemming met wet- en regelgeving zijnde, rapportages, deponering bij de Kamer van Koophandel (via XBRL) en notulen voor de AvA;

2.a Interim detachering in Financial & Business Control --> wij ondersteunen de klant bij vraagstukken op het gebied van (hoofdzakelijk) complexe vraagstukken;

2.b Interim detachering op het gebied van specifieke of innovatieve projecten --> wij ondersteunen de klant bij vraagstukken op het gebied van o.a. BI, advisering, buitenlandse verslaggevingsregels en procesbeschrijvingen;

3. Sparringpartner op het gebied van vraag en aanbod binnen ons netwerk c.q. het samenbrengen van professionals met klanten die een specifieke vraag hebben (deelgebieden: fiscaal, juridisch, control, en dergelijke).

Netwerk

Door het creëren en onderhouden van een waardevol netwerk rondom BK zijn wij in staat om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Met name als er specialisten gevraagd worden om vraagstukken bij klanten op te lossen zal BK een beroep kunnen doen op het netwerk.

In dit netwerk zijn aanwezig:

- (grotere) MKB klanten;

- Accountants- en administratiekantoren;

- Recruiters;

- Zelfstandige (finance) professionals;

- Collega’s;

- Organisaties welke door ons gesponsord of belangeloos geholpen worden.

Collega's

Wij vinden dat de juiste collega op de juiste plek zorgt voor enthousiasme, meerwaarde en tevredenheid

Dat betekent dat wij enthousiaste collega’s aan ons zullen verbinden. Dit zijn zowel startende professionals als professionals die al (meerdere) jaren relevante werkervaring hebben. Samen versterken wij elkaar, op zowel persoonlijk vlak als werkgebied. Wij zullen dan ook altijd klaar staan voor onze collega’s om ze verder te helpen in hun vakgebied. Bijvoorbeeld door het faciliteren van educatie, nieuwe uitdagingen en training on the job.

Historie

Van oorsprong zit de kracht van BK hem in het ‘bedrijf na kwart over 5’ concept. Wij staan ook in de avonduren voor je klaar, zodat jij overdag de aandacht op het werk, de onderneming, of privéleven kunt richten. Door een mix van informeel (liever jij dan u) en formeel (kwaliteit, duidelijkheid, professionaliteit) zullen wij de spreekwoordelijke drempel zo laag mogelijk houden.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardige dienstverlener waarbij momenteel 5 interim professionals full time diensten leveren aan diverse opdrachtgevers. Om dit in goede banen te leiden, heeft BK eind 2019 het team uitgebreid met een Office Assistant en zijn wij sinds januari 2020 in Bergen op Zoom gevestigd.

Onze medewerkers

Stefan Bastiaanse

Oprichter/eigenaar

Arjan Kranenburg

Oprichter/eigenaar

Nicolette Kranenburg

Office Manager

Nino Sinnathamby

Manager Finance & Control

Tom de Ruyter

Reporting Assistant

Nina Koslowski

Medior Associate Finance and Control

Stephanie Franken

Junior Reporting Assistant

Kai Gommers

Junior Reporting Assistant

Taoufik Oustat

Stagiair

Ook in dit top team werken? Kom dan ons team versterken

BK Financial Services B.V.

Maak kennis met BK Financial Services B.V.

Welkom bij BK Financial Services B.V.

BK Financial Services B.V. (‘BK’) is een samenwerking van ervaren en enthousiaste finance professionals. Die combinatie maakt dat BK een breed scala aan financiële diensten kan aanbieden. Van het opstellen van rapportages tot tijdelijke ondersteuning op het gebied van finance and control alsmede fiscale vraagstukken. 

Sinds de oprichting in 2018 heeft BK al aan meer dan 150 verschillende klanten hun diensten bewezen.