Onze financiële specialisten staan voor je klaar

Stel, je bedrijf wordt voor het eerst middelgroot (en daarmee controleplichtig) en je wilt er voor zorgen dat je balansdossiers audit proof zijn (en daarmee richting je accountant kunnen aantonen dat je ook op dit gebied ‘in control’ bent), dan hebben wij de expertise om je hiermee te helpen.

Naast het opzetten van het balansdossier kunnen wij ook helpen met het bepalen en (voor de accountants) vastleggen van de impact door bijzondere transacties (zoals overnames) op de cijfers. Hiermee bereik je dat je alle financiële gegevens in je administratie én balansdossiers hebt verwerkt, alvorens de accountant van start gaat met de audit.

Inmiddels kunnen we uit ervaring spreken dat de inzet van ons team voor bijvoorbeeld 2 tot 4 weken al kan leiden tot een nog soepelere accountantscontrole.

Hoe kunnen wij jou helpen in het voorbereiden van audits?

Neem contact op met Nino Sinnathamby.

BK Financial Services B.V.

Maak kennis met BK Financial Services B.V.

Welkom bij BK Financial Services B.V.

BK Financial Services B.V. (‘BK’) is een samenwerking van ervaren en enthousiaste finance professionals. Die combinatie maakt dat BK een breed scala aan financiële diensten kan aanbieden. Van het opstellen van rapportages tot tijdelijke ondersteuning op het gebied van finance and control alsmede fiscale vraagstukken. 

Sinds de oprichting in 2018 heeft BK al aan meer dan 250 verschillende klanten hun diensten bewezen.