Voedselbank Walcheren

“Hulp nodig of hulp bieden?”

Voedselbank Walcheren
Het bijdrage aan de vermindering van (verborgen) armoede en verspilling van levensmiddelen

Voedselbank Walcheren is ontstaan door een initiatief van het voorgangersechtpaar Daniël en Saskia van der Meer van de Nieuw Leven Gemeente in Middelburg. Bij de opzet van deze Voedselbank is contact gelegd met alle kerken op Walcheren. Veel kerken reageerden hierop positief en ondersteunen de Voedselbank van harte. Voedselbank Walcheren werkt samen met Voedselbanken Nederland en is aangesloten bij de Europese Federatie van Voedselbanken.

Zeker 160 Nederlandse Voedselbanken en acht distributiecentra strijden samen voor een vermindering van (verborgen) armoede. Dit doen ze door levensmiddelen in te zamelen bij producenten en distributeurs en deze te verdelen onder particuliere gezinnen en organisaties. Zo gaan de voedselbanken ook verspilling van levensmiddelen tegen, dringen ze het sociaal isolement terug van personen met een laag inkomen en stimuleren ze deelname van vrijwilligers. Dit zorgt voor een grote betrokkenheid van de samenleving! Een van die voedselbanken zijn wij: Voedselbank Walcheren.

BK Financial Services B.V.

Maak kennis met BK Financial Services B.V.

Welkom bij BK Financial Services B.V.

BK Financial Services B.V. (‘BK’) is een samenwerking van ervaren en enthousiaste finance professionals. Die combinatie maakt dat BK een breed scala aan financiële diensten kan aanbieden. Van het opstellen van rapportages tot tijdelijke ondersteuning op het gebied van finance and control alsmede fiscale vraagstukken. 

Sinds de oprichting in 2018 heeft BK al aan meer dan 250 verschillende klanten hun diensten bewezen.