VV RCS

“Stimuleren, ontplooien en coördineren van activiteiten, die gericht zijn op de beoefening van de voetbalsport.”

VV RCS
Voetbal Vereniging

VV RCS is opgericht op 26 juli 1929 en sindsdien heeft de vereniging vele successen gekend, bij de senioren maar zeker ook bij de jeugd. Op dit moment telt de vereniging circa 600 leden. VV RCS staat bekend om zijn goede jeugd en heeft dan ook al veel talenten voortgebracht die bij diverse andere verenigingen in de regio actief zijn. De bekendste talenten die het echt gemaakt hebben zijn natuurlijk Danny Blind en Dennis en Gerard de Nooijer.

VV RCS streeft er naar een vereniging te zijn, waar iedereen met plezier kan voetballen en zich bij de vereniging betrokken voelt. VV RCS wil samenwerken om de voetbalsport en in het bijzonder de vereniging een duidelijke en erkende plaats te geven in de plaatselijke samenleving. Verder streeft VV RCS er naar het voetbal te presenteren als een door iedereen te beoefenen sport op top- en wedstrijdniveau.

BK Financial Services B.V.

Maak kennis met BK Financial Services B.V.

Welkom bij BK Financial Services B.V.

BK Financial Services B.V. (‘BK’) is een samenwerking van ervaren en enthousiaste finance professionals. Die combinatie maakt dat BK een breed scala aan financiële diensten kan aanbieden. Van het opstellen van rapportages tot tijdelijke ondersteuning op het gebied van finance and control alsmede fiscale vraagstukken. 

Sinds de oprichting in 2018 heeft BK al aan meer dan 250 verschillende klanten hun diensten bewezen.