Senior Reporting Specialist

Houd jij van een beetje druk op de ketel? Ben je een traditioneel accountantskantoor beu en wil jij écht met toffe dingen bezig zijn binnen een club van jonge mensen? BK Financial Services B.V. in Bergen op Zoom groeit hard en zoekt een Senior Reporting Specialist!

BK? Wie? Laat ons even aan je voorstellen. BK bestaat bijna 5 jaar en timmert flink aan de weg. Wij werken voor interessante opdrachtgevers in binnen- en buitenland en vormen momenteel een team van 7 professionals. Jij vormt de schakel tussen onze junior collega’s en het management en onze (grotere) MKB-klanten.

Wat doen wij dan?

Wij zijn geen traditioneel kantoor! Onze dienstverlening kun je eigenlijk niet in één zin vatten. Wij zijn namelijk klant en dienstverlener ineen. Enerzijds ondersteunen wij bedrijven met hun Finance & Control, anderzijds vormen wij de (assistent) accountant met betrekking tot de jaarrekening. Een goedlopend concept dat zowel klanten als collega’s aanspreekt vanwege de diverse werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde bij BK!

Wat hebben wij jou te bieden? Wij hebben een aantal moderne werkplekken in een pand in Bergen op Zoom. Geen strakke pakken of 9 tot 5 mentaliteit, maar werken in moderne stijl. Een voetbal, tafelvoetbal en een dartbord zijn aanwezig om even te ontspannen. Ons jonge team (gemiddelde leeftijd is rond de 30 jaar) levert kwaliteit, waardoor steeds meer bedrijven ons weten te vinden. Werken bij BK betekent: Ideeën worden gehoord, inzet wordt gewaardeerd en successen worden gevierd!

Genoeg over ons, wie ben jij?

Wij vinden het belangrijk dat jij als persoon past binnen onze club. Jij hebt je eerste stappen in finance gezet, waarin je al de nodige ervaring in het begeleiden van junioren hebt opgedaan. Een jaarrekening kent geen geheimen meer voor jou. Verder zouden we het fijn vinden als je beschikt over:

 • Minimaal een HBO diploma Accountancy of Bedrijfseconomie;
 • Meerdere jaren ervaring als Accountant, Assistent Accountant of Assistent Controller;
 • Kennis van Unit4 Audition (geen must, anders leren we het je wel);
 • Woonruimte in regio Bergen op Zoom;
 • Een flexibele en klantgerichte houding.

Hoe nu verder?

Enthousiast geworden? Wij vertellen je graag meer! Kom gerust eens langs om te sparren of bel ons voor meer informatie. Je kunt ons bereiken via Arjan Kranenburg en Stefan Bastiaanse.

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Stefan onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature: Senior Reporting Specialist

Senior Reporting Specialist

 • Locatie: Bergen op Zoom
 • Branche: Accountancy, Reporting
 • Gewenste ervaring: Een aantal jaar soortgelijke werkervaring is wel zo handig

Bekijk deze functie

Junior/Medior Reporting Assistant

 • Locatie: Bergen op Zoom
 • Branche: Financiële dienstverlening
 • Gewenste ervaring: Je hebt minimaal een HBO diploma Accountancy of Bedrijfseconomie

Bekijk deze functie

Fiscalist(e)

 • Locatie: Bergen op Zoom
 • Branche: Accountancy, Fiscaliteiten
 • Gewenste ervaring: Liefst heb je al circa 10 jaar ervaring in de combinatie Accountancy & Tax

Bekijk deze functie

BK Financial Services B.V.

Maak kennis met BK Financial Services B.V.

Welkom bij BK Financial Services B.V.

BK Financial Services B.V. (‘BK’) is een samenwerking van ervaren en enthousiaste finance professionals. Die combinatie maakt dat BK een breed scala aan financiële diensten kan aanbieden. Van het opstellen van rapportages tot tijdelijke ondersteuning op het gebied van finance and control alsmede fiscale vraagstukken. 

Sinds de oprichting in 2018 heeft BK al aan meer dan 150 verschillende klanten hun diensten bewezen.