Junior/Medior Reporting Assistant

Sta jij te popelen om praktijkervaring op te doen na het behalen van je HBO Bedrijfseconomie of Accountancy? Of ben je toe aan de volgende stap in je (prille) loopbaan? Dan is dit een mooie kans! BK Financial Services B.V. in Bergen op Zoom groeit hard en heeft een functie openstaan voor een Reporting Assistant.

BK? Wie? Let me introduce them to you. BK Financial Services B.V. (of ook wel BK Finance) bestaat nu zo’n 2,5 jaar en timmert lekker aan de weg. Wij werken voor interessante (middel)grote klanten in binnen- en buitenland en vormen momenteel een team van 6 Finance professionals. Jij als Reporting Assistant vormt de linking-pin tussen de klant en de extern accountant om de jaarrekening op te stellen vanuit de door de klant aangeleverde informatie. Je bent betrokken bij het gehele proces, van het opvragen van de juiste gegevens bij de klant, communicatie met de extern accountant tot aan de deponering van de jaarstukken bij de Kamer van Koophandel.

Wat doen wij dan?

Wij zijn vooral géén traditioneel kantoor, maar ook geen accountantskantoor. Onze dienstverlening kun je eigenlijk niet in één zin vatten. Wij zijn namelijk klant en dienstverlener ineen. Enerzijds ondersteunen wij bedrijven met hun Finance & Control, anderzijds acteren wij als assistent accountant met betrekking tot de jaarrekening. Een goedlopend concept dat zowel klanten als collega’s aanspreekt vanwege de diverse werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde bij BK! Wat hebben wij jou te bieden? Wij hebben een aantal moderne werkplekken in Bergen op Zoom. Geen strakke pakken of 9 tot 5 mentaliteit, maar werken in moderne stijl. Alle tools zijn aanwezig om jouw job tot een succes te maken. Hierbij kun je denken aan: muziek, tafelvoetbal, dartbord en game room. Daarnaast hebben we vers fruit in de koelkast of verse koffiebonen in de koffiemachine. Ons jonge team (gemiddelde leeftijd is rond de 30 jaar) levert kwaliteit, waardoor steeds meer bedrijven ons weten te vinden. Werken bij BK betekent: Ideeën worden gehoord, inzet wordt gewaardeerd en successen worden gevierd!

Genoeg over ons, wie ben jij?

Wij vinden het belangrijk dat jij als persoon past binnen onze club. Jij hebt je eerste stappen in de praktijk gezet of bent helemaal klaar voor some serious business!

 • Je hebt minimaal een HBO diploma Accountancy of Bedrijfseconomie;
 • Jij hebt ervaring als (junior) Assistent Accountant of Reporting Specialist;
 • Kennis van Unit4 Audition is een pre (geen must, anders leren we het je wel);
 • Woonachtig in regio Bergen op Zoom;
 • Flexibele en klantgerichte houding.

Hoe nu verder?

Enthousiast geworden? Wij vertellen je graag meer! Kom gerust eens langs om gevoel te krijgen bij BK of bel ons voor meer informatie. Je kunt ons bereiken via Arjan Kranenburg en Stefan Bastiaanse. 

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Stefan onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature: Junior/Medior Reporting Assistant

Senior Reporting Specialist

 • Locatie: Bergen op Zoom
 • Branche: Accountancy, Reporting
 • Gewenste ervaring: Een aantal jaar soortgelijke werkervaring is wel zo handig

Bekijk deze functie

Junior/Medior Reporting Assistant

 • Locatie: Bergen op Zoom
 • Branche: Financiële dienstverlening
 • Gewenste ervaring: Je hebt minimaal een HBO diploma Accountancy of Bedrijfseconomie

Bekijk deze functie

Fiscalist(e)

 • Locatie: Bergen op Zoom
 • Branche: Accountancy, Fiscaliteiten
 • Gewenste ervaring: Liefst heb je al circa 10 jaar ervaring in de combinatie Accountancy & Tax

Bekijk deze functie

BK Financial Services B.V.

Maak kennis met BK Financial Services B.V.

Welkom bij BK Financial Services B.V.

BK Financial Services B.V. (‘BK’) is een samenwerking van ervaren en enthousiaste finance professionals. Die combinatie maakt dat BK een breed scala aan financiële diensten kan aanbieden. Van het opstellen van rapportages tot tijdelijke ondersteuning op het gebied van finance and control alsmede fiscale vraagstukken. 

Sinds de oprichting in 2018 heeft BK al aan meer dan 150 verschillende klanten hun diensten bewezen.