Zuyd Finance

“Providing contract management and answering your IFRS 16 reporting requirements -- all just a click of a button away”

Frank Remij

Doen waar je goed in bent en weten wanneer je een specialist in moet schakelen.

Bij Zuyd Finance tref je een team van specialisten op het gebied van IFRS aan. Zij zijn in staat om met hulp van hun zelf ontwikkelde Lease Accounting Wizard te voldoen aan de complexe verslaggevingsregels omtrent (met name) IFRS 16.

Door gebruik te maken van de Zuyd Finance Lease Accounting Wizard heeft u op een eenvoudige manier de beschikking over IFRS 16 journaal posten, disclosures en cash flow rapportages op elk gewenst niveau binnen uw organisatie. Start met het besparen van kostbare tijd van uw finance afdeling en blijf eenvoudig in control over u lease portefeuille door gebruik te maken van de Zuyd Finance Lease Accounting Wizard.

Naast het aanbieden van deze applicatie kunnen de consultants van Zuyd Finance u ook helpen met andere IFRS gerelateerde vraagstukken.“

BK Financial Services B.V.

Maak kennis met BK Financial Services B.V.

Welkom bij BK Financial Services B.V.

BK Financial Services B.V. (‘BK’) is een samenwerking van ervaren en enthousiaste finance professionals. Die combinatie maakt dat BK een breed scala aan financiële diensten kan aanbieden. Van het opstellen van rapportages tot tijdelijke ondersteuning op het gebied van finance and control alsmede fiscale vraagstukken. 

Sinds de oprichting in 2018 heeft BK al aan meer dan 250 verschillende klanten hun diensten bewezen.